Hvilke musikere bliver streamet mest på Spotify?

Spotify er en af ​​verdens mest populære musikstreamingtjenester, og det er hjemsted for millioner af sange og musikere fra hele verden. Hvert år offentliggør Spotify sin liste over de mest streamede musikere, sange og albummer, og i denne artikel vil vi se på nogle af de mest populære musikere på Spotify.

Den mest streamede kunstner på Spotify er i øjeblikket Drake, en canadisk rapper og sanger. Drake har været den mest streamede kunstner på Spotify i flere år, og hans popularitet viser ingen tegn på at falde. Han har en enorm fanskare over hele verden og er kendt for hits som “God’s Plan” og “In My Feelings”.

På andenpladsen finder vi Ed Sheeran, en engelsk singer-songwriter. Ed Sheeran har været en fast bestanddel på Spotify’s mest streamede liste i mange år, og hans sange som “Shape of You” og “Thinking Out Loud” er blevet nogle af de mest ikoniske sange i det seneste årti.

På tredjepladsen finder vi Post Malone, en amerikansk rapper og sanger. Post Malone er relativt ny på musikscenen, men hans blanding af hiphop og rock har gjort ham til en populær musiker blandt mange fans. Han er kendt for sange som “Circles” og “Rockstar”.

På fjerdepladsen finder vi Ariana Grande, en amerikansk sangerinde og skuespillerinde. Ariana Grande er en af ​​de mest populære kvindelige kunstnere på Spotify, og hendes sange som “Thank U, Next” og “7 Rings” har været store hits på platformen.

På femtepladsen finder vi Billie Eilish, en amerikansk sangerinde og sangskriver. Billie Eilish er en relativt ny kunstner, men hendes unikke stil og sangtekster har gjort hende til en populær kunstner blandt mange lyttere. Hendes debutalbum “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” var en stor succes på Spotify.

Disse fem kunstnere er nogle af de mest populære på Spotify, men der er mange andre musikere og bands, som også er meget populære på platformen. Spotify’s store musikkatalog og brugervenlige grænseflade gør det nemt at opdage nye kunstnere og musikgenrer. Med fortsat stigning i populariteten af streaming, kan vi forvente at se endnu flere kunstnere og musikere, der gør sig gældende på Spotify’s mest streamede liste i fremtiden.

Artiklen er udarbejdet efter inspiration fra Aangevinkt, der er en side om kinder-mode.